Dlaczego moje konto jest ograniczone i czy moje płatności wychodzące są wstrzymane?

Dbaj o bezpieczeństwo! Jeśli wykryjemy podejrzaną aktywność, zablokujemy płatności wychodzące. Przejdź weryfikację, aby odblokować konto.

Dlaczego moje konto jest ograniczone i czy moje płatności wychodzące są wstrzymane?

Dbaj o bezpieczeństwo! Jeśli wykryjemy podejrzaną aktywność, zablokujemy płatności wychodzące. Przejdź weryfikację, aby odblokować konto.

Dlaczego moje konto jest ograniczone i czy moje płatności wychodzące są wstrzymane?

Dbaj o bezpieczeństwo! Jeśli wykryjemy podejrzaną aktywność, zablokujemy płatności wychodzące. Przejdź weryfikację, aby odblokować konto.

W tym artykule

Hej bunqers 🌈,

W bunq Twoje bezpieczeństwo jest naszym najwyższym priorytetem. Nieustannie wprowadzamy innowacje i pracujemy nad rozwiązaniami, które sprawiają, że bankowanie jest nie tylko płynne, ale też bezpieczne. Zawsze idziemy do przodu, wdrażając najnowsze środki bezpieczeństwa, żeby chronić Twoje konto i zrobić kolejny krok naprzód!

Od teraz, jeśli zauważymy podejrzaną aktywność płatniczą związaną z Twoim kontem, tymczasowo je ograniczymy, aby zapewnić bezpieczeństwo Twoich środków. Oznacza to, że transakcje wychodzące i płatności kartą zostaną wstrzymane, natomiast płatności przychodzące będą dalej księgowane.

W ten sposób możemy wspólnie wykrywać i zapobiegać potencjalnym zagrożeniom, zapewniając, że zawsze jesteś na bieżąco 🔐

Jak mogę zdjąć to ograniczenie?

Musisz przejść przez proces weryfikacji tożsamości. Będziesz mógł/mogła sprawdzić ostatnią aktywność na koncie i potwierdzić, czy została wykonana przez Ciebie, czy nie.

  • Twoje ostatnie zdarzenia | Przegląd kluczowych działań związanych z Twoim kontem i informacji o tym, co uruchomiło okres zamrożenia. Możesz sprawdzić, czy któreś z ostatnich zdarzeń jest oznaczone jako podejrzane i w kilku kliknięciach podjąć natychmiastowe działania, żeby zabezpieczyć swoje konto.

  • Twoje ostatnie urządzenia | Historia Twoich ostatnich logowań i urządzeń powiązanych z kontem – jeśli zauważysz urządzenie, którego nie rozpoznajesz, możesz od razu je zablokować.

  • Potwierdzenie bezpieczeństwa | Zanim reaktywujesz swoje konto, musisz potwierdzić, że obecnie nie jesteś ofiarą oszustwa. Jeśli którykolwiek z punktów na ekranie dotyczy Ciebie – natychmiast się rozłącz i usuń wszystkie aplikacje, które kazano Ci zainstalować! W razie potrzeby skontaktuj się z Supportem po dalszą pomoc za pomocą przycisku na dole.

Gdy potwierdzisz, że Twoja aktywność jest zamierzona i wykonywana wyłącznie przez Ciebie, będziesz mógł/mogła natychmiast reaktywować swoje konto i dalej korzystać z naszych usług w sposób bezpieczny i nieprzerwany.

Udostępnij ten artykuł

Czy ten artykuł był pomocny?

Loading...

W tym artykule

Hej bunqers 🌈,

W bunq Twoje bezpieczeństwo jest naszym najwyższym priorytetem. Nieustannie wprowadzamy innowacje i pracujemy nad rozwiązaniami, które sprawiają, że bankowanie jest nie tylko płynne, ale też bezpieczne. Zawsze idziemy do przodu, wdrażając najnowsze środki bezpieczeństwa, żeby chronić Twoje konto i zrobić kolejny krok naprzód!

Od teraz, jeśli zauważymy podejrzaną aktywność płatniczą związaną z Twoim kontem, tymczasowo je ograniczymy, aby zapewnić bezpieczeństwo Twoich środków. Oznacza to, że transakcje wychodzące i płatności kartą zostaną wstrzymane, natomiast płatności przychodzące będą dalej księgowane.

W ten sposób możemy wspólnie wykrywać i zapobiegać potencjalnym zagrożeniom, zapewniając, że zawsze jesteś na bieżąco 🔐

Jak mogę zdjąć to ograniczenie?

Musisz przejść przez proces weryfikacji tożsamości. Będziesz mógł/mogła sprawdzić ostatnią aktywność na koncie i potwierdzić, czy została wykonana przez Ciebie, czy nie.

  • Twoje ostatnie zdarzenia | Przegląd kluczowych działań związanych z Twoim kontem i informacji o tym, co uruchomiło okres zamrożenia. Możesz sprawdzić, czy któreś z ostatnich zdarzeń jest oznaczone jako podejrzane i w kilku kliknięciach podjąć natychmiastowe działania, żeby zabezpieczyć swoje konto.

  • Twoje ostatnie urządzenia | Historia Twoich ostatnich logowań i urządzeń powiązanych z kontem – jeśli zauważysz urządzenie, którego nie rozpoznajesz, możesz od razu je zablokować.

  • Potwierdzenie bezpieczeństwa | Zanim reaktywujesz swoje konto, musisz potwierdzić, że obecnie nie jesteś ofiarą oszustwa. Jeśli którykolwiek z punktów na ekranie dotyczy Ciebie – natychmiast się rozłącz i usuń wszystkie aplikacje, które kazano Ci zainstalować! W razie potrzeby skontaktuj się z Supportem po dalszą pomoc za pomocą przycisku na dole.

Gdy potwierdzisz, że Twoja aktywność jest zamierzona i wykonywana wyłącznie przez Ciebie, będziesz mógł/mogła natychmiast reaktywować swoje konto i dalej korzystać z naszych usług w sposób bezpieczny i nieprzerwany.

Udostępnij ten artykuł

Czy ten artykuł był pomocny?

Loading...

W tym artykule

Hej bunqers 🌈,

W bunq Twoje bezpieczeństwo jest naszym najwyższym priorytetem. Nieustannie wprowadzamy innowacje i pracujemy nad rozwiązaniami, które sprawiają, że bankowanie jest nie tylko płynne, ale też bezpieczne. Zawsze idziemy do przodu, wdrażając najnowsze środki bezpieczeństwa, żeby chronić Twoje konto i zrobić kolejny krok naprzód!

Od teraz, jeśli zauważymy podejrzaną aktywność płatniczą związaną z Twoim kontem, tymczasowo je ograniczymy, aby zapewnić bezpieczeństwo Twoich środków. Oznacza to, że transakcje wychodzące i płatności kartą zostaną wstrzymane, natomiast płatności przychodzące będą dalej księgowane.

W ten sposób możemy wspólnie wykrywać i zapobiegać potencjalnym zagrożeniom, zapewniając, że zawsze jesteś na bieżąco 🔐

Jak mogę zdjąć to ograniczenie?

Musisz przejść przez proces weryfikacji tożsamości. Będziesz mógł/mogła sprawdzić ostatnią aktywność na koncie i potwierdzić, czy została wykonana przez Ciebie, czy nie.

  • Twoje ostatnie zdarzenia | Przegląd kluczowych działań związanych z Twoim kontem i informacji o tym, co uruchomiło okres zamrożenia. Możesz sprawdzić, czy któreś z ostatnich zdarzeń jest oznaczone jako podejrzane i w kilku kliknięciach podjąć natychmiastowe działania, żeby zabezpieczyć swoje konto.

  • Twoje ostatnie urządzenia | Historia Twoich ostatnich logowań i urządzeń powiązanych z kontem – jeśli zauważysz urządzenie, którego nie rozpoznajesz, możesz od razu je zablokować.

  • Potwierdzenie bezpieczeństwa | Zanim reaktywujesz swoje konto, musisz potwierdzić, że obecnie nie jesteś ofiarą oszustwa. Jeśli którykolwiek z punktów na ekranie dotyczy Ciebie – natychmiast się rozłącz i usuń wszystkie aplikacje, które kazano Ci zainstalować! W razie potrzeby skontaktuj się z Supportem po dalszą pomoc za pomocą przycisku na dole.

Gdy potwierdzisz, że Twoja aktywność jest zamierzona i wykonywana wyłącznie przez Ciebie, będziesz mógł/mogła natychmiast reaktywować swoje konto i dalej korzystać z naszych usług w sposób bezpieczny i nieprzerwany.

Udostępnij ten artykuł

Czy ten artykuł był pomocny?

Loading...

Jesteśmy tu dla Ciebie

Nie możesz znaleźć odpowiedzi albo chcesz z kimś porozmawiać? Zawsze jesteśmy gotowi, żeby pomóc.

Jesteśmy tu dla Ciebie

Nie możesz znaleźć odpowiedzi albo chcesz z kimś porozmawiać? Zawsze jesteśmy gotowi, żeby pomóc.

Jesteśmy tu dla Ciebie

Nie możesz znaleźć odpowiedzi albo chcesz z kimś porozmawiać? Zawsze jesteśmy gotowi, żeby pomóc.