Jak zobaczę, z którymi urządzeniami jest połączone moje konto?

Kontroluj swoje bezpieczne sesje, sprawdzając połączone urządzenia w aplikacji bunq. Wejdź w Ustawienia, kliknij Ochrona, a potem Urządzenia, aby zobaczyć lub odebrać dostęp.

Jak zobaczę, z którymi urządzeniami jest połączone moje konto?

Kontroluj swoje bezpieczne sesje, sprawdzając połączone urządzenia w aplikacji bunq. Wejdź w Ustawienia, kliknij Ochrona, a potem Urządzenia, aby zobaczyć lub odebrać dostęp.

Jak zobaczę, z którymi urządzeniami jest połączone moje konto?

Kontroluj swoje bezpieczne sesje, sprawdzając połączone urządzenia w aplikacji bunq. Wejdź w Ustawienia, kliknij Ochrona, a potem Urządzenia, aby zobaczyć lub odebrać dostęp.

W tym artykule

Hej bunqers 🌈,

Jeśli zalogowałeś się na swoje konto bunq na kilku urządzeniach, możesz łatwo sprawdzić, na których dokładnie, w Ustawieniach bezpieczeństwa.

Gdzie znajdę swoje urządzenia?

Aby zobaczyć, które urządzenia są połączone z Twoim kontem bunq:

  1. Stuknij swój Profil w lewym górnym rogu

  2. Przejdź do ⚙️ Ustawienia

  3. Wybierz Bezpieczeństwo

  4. Stuknij Urządzenia 📱

Jak usunąć urządzenie połączone z moim kontem bunq?

Aby zachować pełną kontrolę nad swoim kontem, możesz ręcznie usuwać urządzenia połączone z Twoim kontem bunq. Oto jak możesz to zrobić w kilku prostych krokach:

  1. Stuknij swój Profil w lewym górnym rogu

  2. Przejdź do ⚙️ Ustawienia

  3. Wybierz Bezpieczeństwo

  4. Stuknij Urządzenia 📱

  5. Stuknij Zapomnij obok urządzenia, które chcesz usunąć. Nie będziesz mógł zalogować się na swoje konto bunq z tego urządzenia, dopóki nie zweryfikujesz swojej tożsamości. Po zresetowaniu Kod Bezpieczeństwa wszystkie inne aktywne sesje logowania zostaną zakończone. Jeśli chcesz zalogować się na swoje konto bunq na nowym urządzeniu, ponownie musisz zweryfikować swoją tożsamość. Ten środek zwiększa bezpieczeństwo Twojego konta, szczególnie jeśli podejrzewasz, że mogło zostać przejęte.

Udostępnij ten artykuł

Czy ten artykuł był pomocny?

Loading...

W tym artykule

Hej bunqers 🌈,

Jeśli zalogowałeś się na swoje konto bunq na kilku urządzeniach, możesz łatwo sprawdzić, na których dokładnie, w Ustawieniach bezpieczeństwa.

Gdzie znajdę swoje urządzenia?

Aby zobaczyć, które urządzenia są połączone z Twoim kontem bunq:

  1. Stuknij swój Profil w lewym górnym rogu

  2. Przejdź do ⚙️ Ustawienia

  3. Wybierz Bezpieczeństwo

  4. Stuknij Urządzenia 📱

Jak usunąć urządzenie połączone z moim kontem bunq?

Aby zachować pełną kontrolę nad swoim kontem, możesz ręcznie usuwać urządzenia połączone z Twoim kontem bunq. Oto jak możesz to zrobić w kilku prostych krokach:

  1. Stuknij swój Profil w lewym górnym rogu

  2. Przejdź do ⚙️ Ustawienia

  3. Wybierz Bezpieczeństwo

  4. Stuknij Urządzenia 📱

  5. Stuknij Zapomnij obok urządzenia, które chcesz usunąć. Nie będziesz mógł zalogować się na swoje konto bunq z tego urządzenia, dopóki nie zweryfikujesz swojej tożsamości. Po zresetowaniu Kod Bezpieczeństwa wszystkie inne aktywne sesje logowania zostaną zakończone. Jeśli chcesz zalogować się na swoje konto bunq na nowym urządzeniu, ponownie musisz zweryfikować swoją tożsamość. Ten środek zwiększa bezpieczeństwo Twojego konta, szczególnie jeśli podejrzewasz, że mogło zostać przejęte.

Udostępnij ten artykuł

Czy ten artykuł był pomocny?

Loading...

W tym artykule

Hej bunqers 🌈,

Jeśli zalogowałeś się na swoje konto bunq na kilku urządzeniach, możesz łatwo sprawdzić, na których dokładnie, w Ustawieniach bezpieczeństwa.

Gdzie znajdę swoje urządzenia?

Aby zobaczyć, które urządzenia są połączone z Twoim kontem bunq:

  1. Stuknij swój Profil w lewym górnym rogu

  2. Przejdź do ⚙️ Ustawienia

  3. Wybierz Bezpieczeństwo

  4. Stuknij Urządzenia 📱

Jak usunąć urządzenie połączone z moim kontem bunq?

Aby zachować pełną kontrolę nad swoim kontem, możesz ręcznie usuwać urządzenia połączone z Twoim kontem bunq. Oto jak możesz to zrobić w kilku prostych krokach:

  1. Stuknij swój Profil w lewym górnym rogu

  2. Przejdź do ⚙️ Ustawienia

  3. Wybierz Bezpieczeństwo

  4. Stuknij Urządzenia 📱

  5. Stuknij Zapomnij obok urządzenia, które chcesz usunąć. Nie będziesz mógł zalogować się na swoje konto bunq z tego urządzenia, dopóki nie zweryfikujesz swojej tożsamości. Po zresetowaniu Kod Bezpieczeństwa wszystkie inne aktywne sesje logowania zostaną zakończone. Jeśli chcesz zalogować się na swoje konto bunq na nowym urządzeniu, ponownie musisz zweryfikować swoją tożsamość. Ten środek zwiększa bezpieczeństwo Twojego konta, szczególnie jeśli podejrzewasz, że mogło zostać przejęte.

Udostępnij ten artykuł

Czy ten artykuł był pomocny?

Loading...

Jesteśmy tu dla Ciebie

Nie możesz znaleźć odpowiedzi albo chcesz z kimś porozmawiać? Zawsze jesteśmy gotowi, żeby pomóc.

Jesteśmy tu dla Ciebie

Nie możesz znaleźć odpowiedzi albo chcesz z kimś porozmawiać? Zawsze jesteśmy gotowi, żeby pomóc.

Jesteśmy tu dla Ciebie

Nie możesz znaleźć odpowiedzi albo chcesz z kimś porozmawiać? Zawsze jesteśmy gotowi, żeby pomóc.

Powiązane artykuły

Zobacz więcej artykułów, które mogą pomóc w tym temacie.

Powiązane artykuły

Zobacz więcej artykułów, które mogą pomóc w tym temacie.

Powiązane artykuły

Zobacz więcej artykułów, które mogą pomóc w tym temacie.